Café Peace Arrangementer

Se arrangementerne her på hjemmesiden.
Café Peace Aalborg

På Café Peace i Aalborg nyder vi de lune sommeraftener, hvor lyset varer lidt længere. Vi hygger under tæpper i varmelampernes skær under vores store markiser på begge terrasser. Vi byder op til en festlig og stemningsfuld aften.

DJ Fredag og Live Lørdag
Sommeren igennem er vi værter for musikarrangementer hver fredag og lørdag. Om fredagen spiller erfarne DJ´S populært musik fra 80érne og frem til i dag. Om lørdagen er der live musik, hvor du også kan synge med på numrene.

På andre årstider kan du komme til foredrag, intime koncerter, velgørenhedsarrangementer, Mortens Aften mm. Vi anbefaler dig derfor at holde øje med vores arrangementskalender, Facebook eller evt. tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Book bord her

Vi har travlt på Cafe Peace, derfor anbefaler vi bordbestilling i god tid.

Lidt om os

Velkommen på Café Peace, et familieforetagende, hvor den vigtigste ingrediens er vores gæster. Uden jer… ingen Café Peace. Du kan besøge vores café på Boulevarden i Aalborg. Stedet ligger centralt placeret med skønne terrasser og udeservering. Vores køkken værdsætter gode råvarer, som er tilberedt af vores erfarne kokketeam. Café Peace oser af stemning, masser af liv og en afslappet stemning for flere generationer. Husk at følge med i vores aktivitetskalender hele året. Man kan holde sig opdateret via vores hjemmeside og nyhedsbrev eller på de sociale medier som FaceBook og Instagram.

Mulighederne er mange, og Café Peace kan nydes både TIL HVERDAG OG TIL FEST… Du kan også tage os ”med hjem”.
Velkommen. Cafe Aalborg.