CAFÉ PEACE

Se vores Arrangementer i
Aalborg og Blokhus

Café Peace Arrangementer

Se arrangementerne her på hjemmesiden.
Café Peace Aalborg & Café Peace Blokhus 

På Café Peace i Blokhus nyder vi de lune sommeraftener, hvor lyset varer lidt længere. Vi hygger under tæpper i varmelampernes skær under vores store markiser på begge terrasser. Vi byder op til en festlig og stemningsfuld aften.

DJ Fredag og Live Lørdag
Sommeren igennem er vi værter for musikarrangementer hver fredag og lørdag. Om fredagen spiller erfarne DJ´S populært musik fra 80érne og frem til i dag. Om lørdagen er der live musik, hvor du også kan synge med på numrene.

På andre årstider kan du komme til foredrag, intime koncerter, velgørenhedsarrangementer, Mortens Aften mm. Vi anbefaler dig derfor at holde øje med vores arrangementskalender, Facebook eller evt. tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Book her

Tilmeld dig Café Peace nyhedsbrev
& få eksklusive tilbud

Her har du muligheden for at få de nye opdateringer.

LIDT OM OS

Velkommen på Café Peace, et familieforetagende, hvor den vigtigste ingrediens er vores gæster. Uden jer… ingen Café Peace. Du kan besøge vores café på Boulevarden i Aalborg og Strandvejen i Blokhus. Begge steder centralt placeret med skønne terrasser og udeservering.  Vores køkken værdsætter gode råvarer, som er tilberedt af vores erfarne kokketeam. Café Peace oser af stemning, masser af liv og en afslappet stemning for flere generationer. Man kan holde sig opdateret via vores hjemmeside og nyhedsbrev eller på de sociale medier som FaceBook og Instagram.

Mulighederne er mange, og Café Peace kan nydes både TIL HVERDAG OG TIL FEST… Du kan også tage os ”med hjem”.
Velkommen

NICE TO KNOW
LITTLE THINGS MEAN A LOT
21.788 personer synes godt om Cafe Peace
21.509 personer følger Cafe Peace Aalborg
14.331 personer har tjekket ind her