CAFÉ PEACE TÆT PÅ
Løkken og Kaas

Book dit selskab hos
Café Peace i Aalborg og Blokhus
fra dit område Løkken og Kaas

Book her

Café Peace Blokhus

Café Peace ligger kun 15/25 min. fra Løkken og Kaas. 

Café Peace i Blokhus er placeret ganske tæt på Løkken. Ligesom Løkken byder Blokhus på en af Nordeuropas fineste badestrande. Vi ligger godt placeret på torvet i Blokhus. Du kan læne dig tilbage og nyde livet på en af vores store terrasser og nyde det pulserende ferieliv til og fra Blokhus strand. Er I taget til Aalborg for at shoppe, finder I os på Boulevarden i byens centrum.

Vores franske boheme stil indbyder til feriehygge og afslapning – måske efter en aktivitetsdag i Blokhus Klitplantage eller en frisk gå- eller badetur på stranden. Vores varierede menukort byder på klassiske caféretter, spændende sunde salater, franske bistroretter, og vil du en tur nedad Memory Lane, kan vi sagtens klare en Wienersnitzel mm. Vi har alt fra friskpressede juicer, shakes, et bredt kaffekort masser af ølvarianter og et flot vinkort.
Om sommeren skruer vi op for musikken fredag og lørdag aften. Fredag kommer nogle af Nordjyllands bedste DJ`s og skaber stemningen, når vi fader lyset og åbner vores cocktailbar. Lørdag aften byder vi på livemusik, hvor der stadig kan sludres og tales ved bordene. Fælles for begge aftener er den gode og løsslupne feriestemning. Hold dig opdateret på vores FB og hjemmeside.

Vi hjælper også gerne med at arrangere jeres næste store fest. Vi ved, at særlige begivenheder skaber minder. Så tøv ikke med at kontakte os og hør nærmere om vores festmenuer både i huset, men også hjemme i jeres egne rammer. Udenfor sæsonen inviterer vi løbende til forskellige arrangementer. Vi holder blandt andet foredrag, intim koncerter, Mortens aften, søndags kageborde og meget andet.

Café Peace ligger kun 15 min fra Kaas
Alle veje fører til… Der siges, at Kaas har tre hovedgader, der fører til hver sin by. En ting er sikkert. I er placeret ganske tæt på vores café i Blokhus. Vi ser frem til at byde jer velkommen, uanset om det er til et cafébesøg, måske et selskab eller et af vores mange arrangementer. Café Peace er indrettet i fransk boheme stil. En stil, hvor de fleste mennesker føler sig godt tilpas og afslappet. Vi henvender os til flere generationer og har tilpasset vores menukort efter dette. Vi tilbyder klassiske caféretter, sunde salater, retter til børn og kan også trylle en enkelt mormorret frem (eller to). Kort fortalt. Vores café er for alle, der kan lide god mad og hygge.

Om sommeren nyder vi de lune sommeraftener, hvor lyset varer længe og glade gæster pryder Strandvejen og Blokhus strand. Sommeren igennem er vi værter for gratis musikarrangementer fredag og lørdag aften på terrassen. Husk derfor at følge med i vores aktivitetskalender hele året. Man kan holde sig opdateret via vores hjemmeside og nyhedsbrev eller på de sociale medier som FaceBook og Instagram.

Vores kokketeam står parate til at hjælpe med mad ud af huset. Vi har et bredt udvalg af cateringmenuer, der kan tilpasses jeres ønsker. Uanset om det er rund fødselsdag, konfirmation eller en firmafest kan vi tilbyde vores hjælp, så det bliver nemmest muligt for dig. Cafe Peace ligger tæt på, og vi lover, at vi er køreturen værd. Du kan evt. køre langs den brede sandstrand på vejen hen til os. Kontakt os her

Vi ved, at en god fest skaber minder for livet.
Livet byder på mange særlige begivenheder – alle er de værd at fejre. .. Lad os sammen skabe rammerne til din særlige begivenhed. Har I særlige ønsker til musik, events og transport, tilbyder vi selvfølgelig vores hjælp til at arrangere eller blot kontakt.

Vi står klar til at hjælpe jer med:

  • Konfirmation

  • Bryllup

  • Særlige begivenheder

  • Runde fødselsdage

  • Barnedåb

  • Sølvbryllup mm

  • Firmafest og receptioner

Book her

Løkken og Kaas

25min til Café Peace i Blokhus fra Løkken og Kaas

CAFÉ PEACE TÆT PÅ
Løkken og Kaas

Book dit selskab hos
Café Peace i Aalborg og Blokhus
fra dit område Løkken og Kaas

Tilmeld dig Café Peace nyhedsbrev
& få eksklusive tilbud

Her har du muligheden for at få de nye opdateringer.

LIDT OM OS

Velkommen på Café Peace, et familieforetagende, hvor den vigtigste ingrediens er vores gæster. Uden jer… ingen Café Peace. Du kan besøge vores café på Boulevarden i Aalborg og Strandvejen i Blokhus. Begge steder centralt placeret med skønne terrasser og udeservering.  Vores køkken værdsætter gode råvarer, som er tilberedt af vores erfarne kokketeam. Café Peace oser af stemning, masser af liv og en afslappet stemning for flere generationer.

Mulighederne er mange, og Café Peace kan nydes både TIL HVERDAG OG TIL FEST… Du kan også tage os ”med hjem”.
Velkommen

NICE TO KNOW
LITTLE THINGS MEAN A LOT
21.788 personer synes godt om Cafe Peace
21.509 personer følger Cafe Peace Aalborg
14.331 personer har tjekket ind her