CAFÉ PEACE TÆT PÅ
Pandrup og Aabybro

Book dit selskab hos
Café Peace i Aalborg og Blokhus
fra dit område Løkken og Kaas

Book her

Café Peace Blokhus

Café Peace ligger kun 14 min fra Pandrup. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en af vores stemningsfulde caféer i Blokhus eller Aalborg. Begge vores steder er placeret centralt og med gode parkeringsfaciliteter ganske tæt på.

Vi sætter pris på gode råvarer tilberedt fra bunden af vores erfarne kokketeam. Vi tilbyder et varieret menukort til fornuftige priser… Vi byder bl.a. på morgenretter og brunch, sunde salater, pastaretter, burgere, stjerneskud, Moules Frites, Steak bearnaise, Wienersnitzler mm samt masser af kager og desserter. Hos os kan du slukke tørsten med friskpressede juicer, god kaffe, ti fadølshaner samt et skønt vinkort. Kort sagt noget for ”alle ganer og maver”.

I Blokhus finder du os på torvet, hvor duften af kaffe, lyden af klirrende kopper, masser af liv og en afslappet stemning for flere generationer danner rammerne. Efter en frisk tur på en af Nordeuropas bedste badestrande ved Vesterhavet eller i den attraktive Klitplantage, der indbyder til aktivitet hvad enten, du er på cykel eller gåben, står vi klar på Café Peace til at skabe den perfekte begyndelse eller afslutning på din dag.

Ønsker I at være i hjemlige omgivelser, kommer vi også gerne hjem til jer. Vores dygtige køkkenchefer er meget erfarne i selskabsmenuer – uanset antal. Vi står klar hele året til at fejre konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag og selvfølgelig de store højtider som påske, pinse, jul og nytår. Så hvad enten du ønsker buffet, en tre retters menu, gourmet eller receptionsmenu, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at imødekomme jeres ønsker til jeres fest/dag både hos os og hjemme i privaten.
Café Peace arrangerer henover året en del arrangementer som Live Lørdag, foredrag, standup, Søndagsstemning, Lyserød Lørdag mm. Det kan være en god idé at holde sig opdateret via vores sociale medier samt nyhedsbrev.

Café Peace ligger kun 20 min. fra Aabybro
Café Peace Blokhus er ligesom Aabybro placeret i Jammerbugt Kommune. Det betyder masser af smuk og enestående natur meget tæt på. Vi bor et stenkast fra en af Nordeuropas smukkeste sandstrande og meget tæt på Blokhus Klitplantage, der opfordrer til aktivitet for store og små. Vores velkendte café på Boulevarden i Aalborg ligger med samme afstand fra Aabybro.

Vores placering på torvet i Blokhus indbyder til hygge for alle generationer. Menukortet er alsidigt og varieret. Vores erfarne kokketeam står klar i køkkenet til at tilberede vores menu med gode råvarer. Vi har mad til alle… også ”de søde små” og ”den nostalgiske sjæl”. Vi er for alle generationer.
Vores caféer er indrettet i fransk boheme stil, hvilket betyder afslappet og hyggeligt i klassiske omgivelser. På vores Aalborg café har vi 140 pladser inde og ude, hvor Blokhus har 300 pladser i alt. Særligt vores Blokhus café afholder mange arrangementer. Om sommeren hygger vi med DJ fredag og Live Lørdag i højsæsonen. Uden for sæson afholder vi intimkoncerter, foredrag, stand up, Søndagsstemning med kagebord og klavermusik mm. Man kan holde sig opdateret via vores nyhedsbrev eller på de sociale medier. Højtiderne værner vi meget om, og vi skaber altid en stemning og menu, så du ikke er i tvivl om, det er påske, pinse eller jul.

Vores kokketeam har stor erfaring i selskabsmenuer, og vi leverer også hjemme hos jer. Kontakt os gerne, så vi sammen kan skabe rammerne for jeres arrangement. Vores menuer er anrettet lige til at stille på bordet, så det er så nemt som muligt at håndtere. Vi kan også tilbyde, at en af vores kokke kommer hjem til jer og anretter maden, hvis det f.eks. er treretters menuer eller stegeretter.

Vi ved, at en god fest skaber minder for livet.
Livet byder på mange særlige begivenheder – alle er de værd at fejre. .. Lad os sammen skabe rammerne til din særlige begivenhed. Har I særlige ønsker til musik, events og transport, tilbyder vi selvfølgelig vores hjælp til at arrangere eller blot kontakt.

Vi står klar til at hjælpe jer med:

  • Konfirmation

  • Bryllup

  • Særlige begivenheder

  • Runde fødselsdage

  • Barnedåb

  • Sølvbryllup mm

  • Firmafest og receptioner

Book her

Pandrup og Aabybro Cafe Peace

Pandrup og Aabybro Cafe Peace

CAFÉ PEACE TÆT PÅ
Løkken og Kaas

Book dit selskab hos
Café Peace i Aalborg og Blokhus
fra dit område Løkken og Kaas

Tilmeld dig Café Peace nyhedsbrev
& få eksklusive tilbud

Her har du muligheden for at få de nye opdateringer.

LIDT OM OS

Velkommen på Café Peace, et familieforetagende, hvor den vigtigste ingrediens er vores gæster. Uden jer… ingen Café Peace. Du kan besøge vores café på Boulevarden i Aalborg og Strandvejen i Blokhus. Begge steder centralt placeret med skønne terrasser og udeservering.  Vores køkken værdsætter gode råvarer, som er tilberedt af vores erfarne kokketeam. Café Peace oser af stemning, masser af liv og en afslappet stemning for flere generationer. Man kan holde sig opdateret via vores hjemmeside og nyhedsbrev eller på de sociale medier som FaceBook og Instagram.

Mulighederne er mange, og Café Peace kan nydes både TIL HVERDAG OG TIL FEST… Du kan også tage os ”med hjem”.
Velkommen

NICE TO KNOW
LITTLE THINGS MEAN A LOT
21.788 personer synes godt om Cafe Peace
21.509 personer følger Cafe Peace Aalborg
14.331 personer har tjekket ind her